De Kunst-Bloem

Vrije academie

Atelierwinkel

Goed materiaal is een must, maar hoeft niet duur te zijn.


Als je in de Kunst-Bloem een cursus volgt, leer je meteen ook de verschillende materialen en hun diverse mogelijkheden en toepassingen kennen. Bijna alles wat we in de cursussen voorstellen kan je in het atelier kopen : potloden, houtskool, penselen, verf en noem maar op.


Starterspakket

We maken het je gemakkelijk. We hebben een starterspakket voor aquarel en voor olieverf samengesteld zodat je bij het starten van een cursus meteen goed materiaal en goede verf hebt zonder je blauw te betalen.


Papier en doek

Daarnaast kan je in het atelier zijn ook verschillende soorten geschikt papier en schildersdoek kopen.


Scherpe prijzen

De prijzen van het materiaal zijn geafficheerd in het atelier, bij het papier en aan de deur van de keuken, deze veranderen mee met de prijzen in de handel. We kopen rechtstreeks bij de groothandel zodat we het materiaal aan scherpe prijzen kunnen aanbieden.


Geen vast aanbod

Er is geen vast aanbod aan materiaal, dit varieert volgens de inhoud van de workshops en volgens de vraag van de leden. Af en toe doen we een groepsbestelling zodat je steeds je favoriete materiaal aan een scherpe prijs kan kopen.


Opgelet onze atelierwinkel is geen zelfbediening ! Marcel, Ria of  Willy zullen je helpen om het juiste materiaal te vinden.