Vrije academie

Home Contact Vrije academie Cursussen Kalender Nieuwsbrief Opendeurdag Lezing

VRIJ ATELIER OP MAANDAG

van 14:00 tot 16:00

Terug van weggeweest :


de vrije teken/schilder/aquarel namiddag op maandag van 14:00u tot 16:00u


Vanaf februari 2020 kan ieder lid met een 10-beurtenkaart komen schilderen , tekenen en aquarelleren naar eigen behoefte, alle disciplines zijn toegelaten en staan de cursisten en de leden van de kunstbloem toe om alle geleerde materie naar believen uit te testen, te oefenen of gewoon eens even uw eigen creativiteit de vrije loop te laten in een gezellige ongedwongen sfeer.


Elke discipline kan geoefend worden, maar dan zonder begeleiding maar er zal wel altijd iemand van het bestuur aanwezig zijn.


De 10-beurtenkaart kost 50 € en is onbeperkt geldig. De kaart wordt door een bestuurslid afgetekend op het moment dat het lid op deze vrij atelier-namiddag aanwezig is. Er is dus geen verplichting om elke week te komen, maar dat mag natuurlijk wel.


De kaarten kunnen aangekocht worden op in de Kunst-bloem op de eerste dag dat het vrij atelier.


Graag toch even laten weten via Claudine Vandendriessche (clovandendriessche@hotmail.com als u op de eerste vrij atelier-namiddag wenst te komen.


Bent u nog geen lid en wenst u toch op een vrij atelier-namiddag te komen, dan vragen wij om lid te worden waardoor u dan ook van alle voordelen kunt genieten en waarbij u altijd kunt deelnemen aan: